polovnicky dennik | Elektronická kniha návštev poľovného revíru

Windows 7 gyorsítás -leállítás

Gyorsítsuk meg a leállítás folyamatát.

Amikor a Windows 7 rendszert leállítjuk, vagy újraindítjuk, a munkafolyamatok lezárásához az operációs rendszer alapértelmezésben vár 12 másodpercet, amennyiben futó alkalmazásokat talál. Megvárva ezzel a különféle programok szabályos lezárásának idejét. Ez persze nem mindig szükséges illetve  az idő lerövidítésével gyorsíthatjuk a leállítást.

A módosításhoz egy kis registry szerkesztés szükséges.
1.       Kattintsunk a Start menüre és az ottani kereső/indító mezőbe gépeljük be a „regedit” parancsot.
2. Menjünk a HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control/ részre ahol a Control mappán állva a jobb oldali paraméter listában a „ WaitToKillServiceTimeOut” értékét 1200-ról vagyis 12 másodpercről csökkentsük le egy kisebb értékre. Nyilván ha nem akarunk várni semmilyen programra írjunk be egy 0-át.

Kárt ezzel nem fogsz okozni.

|  iOS fejlesztés |  Android fejlesztés |  Mobil fejlesztés | számlázó app | számlázó program | mobil számlázó

 

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

POĽOVNÍCKY DENNÍK

Elektronická kniha návštev poľovného revíru

polovnicky-dennik

Poľovnícky denník

Be-online magazinok

Vicces...

Ha a szóköz billentyűd nem működik, nyugodt szívvel hibáztasd a tegnapi explorer verziófrissítést. Vagy indítsd újra a gépet.

Biztonsági tippfüzet megrendelése

Biztonságos számítógép-használati tippek!

Most ingyen a tiéd!

Tudd meg mit kell tenned, hogy biztonságban legyél, a számítógép közelében. Ismerd meg milyen veszélyek leselkednek rád az internetezés közben!