polovnicky dennik | Elektronická kniha návštev poľovného revíru

Windows 7 gyorsítás -indítás

Gyorsítsunk a Windows 7 indításán.

A Windows 7 számos új képességgel rendelkezik, melyek hatékonyabban használják a rendszer erőforrásait ezáltal gyorsabb az indulás és a rendszermüködés is. Sajnos azonban nem minden beállítás van a lehető legjobban konfigurálva alapértelmezés szerint, melynek kompatibilitási okai vannak. Akinek egynél több maggal vagy processzorral rendelkező gépe van, annak a következő tipp segíthet, hogy gyorsabban boot-oljon gépe.

1.       Kattintsunk a Start menüre és az ottani kereső/indító mezőbe gépeljük be a már jól ismert „msconfig” parancsot. (ha az UAC közbe szólna, mivel még mindig nem kapcsoltuk ki akkor kattintsunk a folytatásra.)
2.       Ezt követően megjelenik az MSConfig nevü kis segédprogram ahol a Rendszerindítás(Boot) fülre ott pedig az alapértelmezett operációs rendszer sorára állva kattintsunk a Speciális Beállítások (Advanced Options) ikonra.
3.       A megjelenő ablakban a „Processzorok száma”(Number of  Processors) opciót jelöljük be, melyet követően aktív lesz a legördülő menü ahol válasszuk a rendelkezésre álló maximális processzor (mag) számot.
4.       Itt érdemes megadni a maximálisan használható memóriát is.
5.       Ha kész vagyunk rögzítsük a beállításokat „OK” gombra kattintva, majd tegyük ugyanezt az MSConfig fő ablakában is. Ezt követően a következő rendszerindításkor már minden rendszererőforrást kihasználva gyorsabb boot idővel indul a Windows 7.

 

|  iOS fejlesztés |  Android fejlesztés |  Mobil fejlesztés | mobil fejlesztői blogszámlázó app | számlázó program | mobil számlázó

 

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

POĽOVNÍCKY DENNÍK

Elektronická kniha návštev poľovného revíru

polovnicky-dennik

Poľovnícky denník