polovnicky dennik | Elektronická kniha návštev poľovného revíru

Mért van az, hogy az én webáruházamba nem látogat senki, mások meg milliókat forgalmaznak?

 

 

B
ármilyen weboldalt is készítünk, az egyik legfontosabb cél, hogy arra minél többen ráleljenek. A statisztika szerint a legtöbb honlapot a keresőoldalakon keresztül találják meg (mint amilyen a Google, Bing a Yahoo és társaik). Általánosan elismert tény, hogy a keresés eredményei közül az internet használók az első 10-20 találatnál többet ritkán néznek meg. Sokan ha elkészítik weboldalukat, beregisztrálják a keresőkbe, majd örülnek, ha meglátják magukat a találati listában. Pláne, hogy az első helyen vagyok, ha beírom a domain nevemet... Nagyszerű! De itt nincs vége, mert az emberek kisebb része keres csak konkrét céget, a legtöbben, egy szolgáltatás, vagy termék nevére keresnek. pl. "Szobafestő". De ez esetben az elkészített weboldal, csak jobb esetben is a 5-8. oldalon fog megjelenni. Idáig pedig már csak nagyon ritkán téved el látogató.

Mit tehet azért, hogy a webshopomba több látogatót vonzzak? A megoldás, a keresőoptimalizálásban rejlik valamint,

Pár szabály amit érdemes betartani;

Használja ki az Internet adta lehetőségeket!
Az embereket az interneten az információ utáni vágy hajtja. Szolgáljon vevői számára minél több olyan ingyenes információval, melyek értékesek lehetnek a számára. A internetezők nagy százaléka egy-egy értékesítő oldalra az ott megtalálható ingyenes tudásanyagért látogat el. Minél több és minél értékesebb anyag található az oldalán, annál több potenciális vevőt tud további munka és költségek nélkül az oldalára csábítani (elvégre ezeket csak egyszer kell összeállítani, és utána folyamatosan vonzzák a látogatókat).
Adjon meg minnél több információt a webolalon cégéről, csökkentse a bizonytalanságot a látogatóban.

A bizonytalanság nagy ellenfél!
Biztos előfordult már a kedves olvasóval is, hogy egy internetes boltban vásárolt, illetve vásárolt volna, mert nem talált információkat az adott termék, vagy a szállításra vonatkozóan. Mit csinált? Ugye, Google-zott tovább és ment egy másik shop-ba. Az internetező türelmetlen, és nem fog kérdezni, csak klikk és már el is ment. Minden releveáns információt közérthetően meg kell adni a nézelődő számára, hogy bátran vásároljon. Ne várja, hogy felhívja egy internező,- " a shopjukban láttam a putyyingo új plazmát, mondana róla valamit? "- ilyen nincs! A weboldaon kell megnyerni a vevőt!

A weboldal dizájn és logika!
Elkészült a weboldal, webshop csilli-willi minden, és több millió dolgot tud, full-extrás az admin felület. Szuper az egész. A nézelődőt amikor megnyitja az oldalt, kb 1-3 másodperc alatt levonja a konzekvenciát, tetszik vagy nem, és megítéli a céget. Az első benyomás jelentőségét mindenki ismeri, az internet világában azonban különösen nagy jelentősége van. Alapszabály: a design egy értékesítő oldal esetében nem cél, hanem eszköz! Ha tele van Flash-elemekkel, az többszörösen hátrányos, mivel a keresők sem látják, illetve lehetnek olyann látogatók, akik nem telepítettek flash-playert, és nem látják a grafikát. Ezt érdemes szanálni, mivel többet árt mint használ.
A másik jótanács a webshopokhoz, legyen egyszerű a használata. A vevőt nem érdekli, hogy a háttérben milyen scriptek futnak, meg mi történik...ő csak vásárolni szeretne a lehető leg egyszerűbben, és leggyorsabban. Egyszerűség – ez a titka a leghatékonyabb internetes boltoknak. Legyen egyszerű a böngészéstől kezdve, a keresett termékek megtalálásán keresztül a vásárlásig minden!

Hogyan rendezze el az árukészletet?
Mindenki járt már hypermarketben, ha nem akkor itt az ideje. Gondolta volna, hogy minden termék amit a plcon lát, egy gondos tervezés eredménye képpen került oda, ahol azt Ön látja. Az összes sikeres webshop igen nagy százalékban alkalmazza a tradícionális értékesítést növelő technikákat. Ami nem is csoda, hiszen az emberi elme, az általános emberi magatartás nem változik attól, hogy más az értékesítő közeg. Egy webshopnál is rendkívüli hatékonysággal működhetnek (és működnek) az olyan technikák, mint a mennyiségi engedmények (ha legalább 3 könyvet vásárol, további 5% kedvezményt kap), időszaki engedmények (legyen az akár csak egy éjszakányi időszak), reklámár, lélektani árengedmény, stb. Tegyük mindig világossá és vonzóvá az aktuális akcióinkat – legjobb, ha az oldal stílusába illeszkedő, de mégis figyelemfelhívó módon már közvetlenül a nyitóoldalon szentelünk nekik egy szeletet az oldalból. Hatékonyan alkalmazhatók;
-a húzó és népszerű termékek kulcspozíciókban való megjelenítése
- termék bemutatásánál a kapcsolódó/hasonló termékek listája
- a kiegészítő termékek ajánlása
- a „kasszaközeli” szolgáltatások (pl. ajándéktárgyak esetén ajándék díszcsomagolás), stb.

Az internetes kereskedelem fő komponense a házhozszállítás.
Az egyik legdominánsabb ok az elektronikus vásárlásra: a kényelem. Sokan pusztán azért vásárolnak interneten keresztül, mert kényelmesebb a karosszékben ülve kattintani párat, majd átvenni 1-2 nap múlva a kért árut, mint személyesen rohangálni érte avárosban. Ezért a stabil, megbízható házhozszállítás kell, hogy az internetes bolt alapját alkossa. Nagymértékben függ a termék jellemzőitől, az átlagos rendelési nagyságtól, a kiszolgált területtől, stb., hogy milyen megoldást alkalmazhat egy internetes bolt, de lehetőleg legyen gyors, pontos,rugalmas és költséghatékony. Nagyon fontos, hogy mindig legyen raktáron az, amit megrendel a vevő!

Vevőszolgálat!
A negatív vásárlói élmények szinte mindig a nem megfelelő vevőszolgálathoz kapcsolódnak. Hogy a vevők az Ön boltjának a rossz hírét terjesztik, vagy lelkesen javasolják minden barátjuknak, gyakran apróságokon múlhat. Régi és talán elcsépelt mondás, de az elektronikus kereskedelemben legalább annyira igaz, mint a hagyományosban: a legjobb reklám az elégedett vevő. Épp ezért rendkívül fontos a minőségi, profi vevőszolgálat. Ne feledje az ősi mondást „A vevőnek mindig igaza van”

Kerülje a szakzsargon használatát!
Senki sem szereti, ha nem érti amit olvas. Még kevésbé szeretnek az emberek úgy vásárolni, hogy nem világos számukra valami. Az ismeretlentől bizonytalanok beszünk, a bizonytalanságtól gyakran félelmeink támadnak. Ez pedig minden, csak nem előnyös egy internetes bolt esetében.

Növelje forgalmát!
Olvassa el kapcsolódó cikkünket:
 

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

POĽOVNÍCKY DENNÍK

Elektronická kniha návštev poľovného revíru

polovnicky-dennik

Poľovnícky denník