polovnicky dennik | Elektronická kniha návštev poľovného revíru

Web portálok CMS rendszerek

 

A tartalomkezelő rendszerek (angolul Content Management System, CMS ) olyan szoftverrendszer, amely nem strukturált információk mint például az internetes portálok akár több felhasználó általi elkészítését, kezelését, és tárolását segíti. Továbbá gondoskodik a tartalmak strukturált megjelenítéséről, statisztikák készítéséről, kiegészítő funkciók integrálásáról. A tartalomkezelő rendszerek célja az ügyfél online megjelenései egyszerű kezelésének lehetővé tétele.

 

Meglehetősen sokféle tartalomkezelő rendszer található a piacon, a sok szabad licencű (és nyílt forrású) CMS mellett sok a kereskedelmi termék és az egyedi fejlesztés is. A legtöbb CMS a PHP szerveroldali programozási nyelven íródott, és MySQL adatbázist használ. Léteznek ingyenes CMS-ek (például Drupal, Joomla!, PHP-Nuke, PostNuke, magyar vonatkozásban TextPortál), de sok a fizetős is. A szinte univerzális, elterjedt CMS-eken kívül rengeteg kisebb, korlátozottabb tudású CMS létezik.

A be-online fejlesztői a kisebb portálok kialakításához általában a Drupal CMS-t használja, a komplexebb portálok elkészítésénél pedig a Joomla CMS-t részesíti előnyben.

joomla portál

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

POĽOVNÍCKY DENNÍK

Elektronická kniha návštev poľovného revíru

polovnicky-dennik

Poľovnícky denník