polovnicky dennik | Elektronická kniha návštev poľovného revíru

Web alapú alkalmazások biztonsága

Tesztelje le, mennyire biztonságos az Ön webáruháza, webportálja.

A BE-ONLINE ügyfelei számára legális keretek között végez web alapú szoftverek sebezhetőségi vizsgálatát.

A sebezhetőségi vizsgálat során fényt derítünk a weboldal, vagy webáruház szoftverében található olyan biztonsági résekre, melyek kihasználásával egy rossz indulatú támadó képes lehet feltörni az Ön webes szolgáltatását. Ezzel akár hatalmas károkat okozva. Csak egy két példa; Ha sikerül a támadónak feltörni a webes szolgáltatásodat, akkor ő gyakorlatilag korlátlan hatalmat kaphat az egész portálhoz. Átírhatja a szövegeket, vírus kódokat helyezhet el az oldaladon, ellophatja a felhasználóid adatait..stb.

Hogyan működik a sebezhetőségi teszt szolgáltatásunk?

A BE-ONLINE elsősorban white-box vizsgálatokat végez, mely lényege, hogy a megrendelővel való konzultációkat követően, az alapvető információk birtokában végezzük el a biztonsági teszteket. A BE-ONLINE kizárólag távoli sebezhetőségi vizsgálatot végez.

kapcsoalt felvétel Az ügyfelünk megkeres, majd felvesszük vele a kpacsolatot és megbeszéljük, hogy milyen webes szolgáltatás biztonsági teszt-et szeretne elvégeztetni.
szerződés kötés

A megrendelővel szerződést kötünk. A szerződés tartalmaz minden releváns információt a tesztek lefolytatásáról, a tesztelés alá vont szolgáltatásokról.

információ gyűjtés

Információkat gyűjtünk a biztonsági sebezhetőségi tesztekhez, a szerződésben megcélzott rendszerről.

sebezhetőségi teszt

A szerződésben meghatározott időszakban biztonsági réseket keresünk, a kiszolgáló rendszeren, majd a web alkalmazásban.

biztonsági hiányosságok jegyzőkönyvezése

A biztonsági sebezhetőségi vizsgálat alkalmával feltárt biztonsági réseket egy jegyzőkönyvbe foglaljuk, és átadjuk a megrendelőnek.

számlázás

A megrendelő megfizeti a szolgáltatást, de csak ha a BE-ONLINE talált biztonsági rést a vizsgált rendszeren.

A webáruház, weboldal, vagy webportál biztonsági teszt időtartama, a megrendelések számának függvényében a szerződést követő egy héten belül de legkésőbb a szerződés érvényeségétől számított egy hónapon belül lezajlik. A BE-ONLINE nem vállal felelősséget, hogy minden biztonsági rést fel tud deríteni, -tekintettel, hogy naponta több száz jelenik meg- azonban garantálja, hogy a lehető legkörültekintőbben és teljeskörűen végzi el a sebezhetőségi vizsgálatot.

A web alapú szolgáltatások biztonsági vizsgálata az alábbi szimulált támadásokból áll:

  • Kiszolgáló oldali operációs rendszer biztonsági réseinek felderítése
  • Kiszolgálón futó egyéb szolgáltatások sebezhetősége
  • Web alapú alkalmazás beállításaiból fakadó biztonsági rések felderítése
  • Web alapú alkalmazás programozási hiábinak felderítése (XSS, SQL Injection..stb)

sebezhetőségi vizsgálat

 

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

POĽOVNÍCKY DENNÍK

Elektronická kniha návštev poľovného revíru

polovnicky-dennik

Poľovnícky denník