polovnicky dennik | Elektronická kniha návštev poľovného revíru

Védd magad - ne Te legyél a legyengébb láncszem

Van saját céges web-oldalad? vagy Webáruházat üzemeltetsz?

Hogyan védekezel a támadások ellen?

Még nem érte támadás a portálod? Nem hiszem. De Te se legyél ebben olyan biztos.

Milyen gyakran szoktad átnézni a webszervered naplófájljait? És nem láttál benne még gyanús jeleket? Vagy nem tudod pontosan mit is keress?

Manapság a legdivatosabb támadási módszer az SQL injection támadás. Ez annyit jelent, hogy akár elegendő a támadónak, ha az oldaladon elhelyezel egy szabad szavas keresőmezőt. -és persze ha ezt úgy teszed, hogy amit oda beír a látogató, azt átadod az SQL-szervernek paraméterben ellenőrzések nélkül. - Nos, hát igen. Ez esetben nyitott könyvvé válik a webportálod teljes tartalma. Még az is amiről azt hiszed, hogy más nem látja.

Miért olyan veszélyes ez? Azért, mert ha mondjuk egy támadót rossz szándék vezérel, akkor a CMS-esedet átalakíthatja úgy, hogy minden oldalba elhelyez egy olyan kódot, ami a háttérben letölt egy másik webszerverről egy vírus és már meg is fertőződött a látogatód. És ez a TE hibád. Nem is biztos, hogy többet vissza jön.

Ez csak egy példa, de létezhetnek számos más károkozások. Ha már feltörtek a hackerek egy weboldalt, a képzelőerejükre van bízva milyen kárt okoznak. Vagy egyszerűen megrendelésre dolgoznak.

A kis cégek sajnos semmit sem foglalkoznak az informatikai biztonsággal, ezért Ők a leggyengébb láncszemek. Őket könnyű támadni. És a hackerek pedig a leggyengébbeket kezdik el támadni. Ha nem a Te céged a leggyengébb láncszem akkor már jobb helyzetben vagy. Nos először ezt kell mérlegelni, hogy mennyit ér a céged biztonsága. Mennyit érnek neked, azok az információk, adatok melyeket a kiszolgálókon tárolsz. Ha nem sokat, akkor nem kell költened semmit a biztonságra.

Itt az ideje, hogy kérd szakemberek véleményét.

A BE-ONLINE vállalja, hogy leteszteli weboldalad, webáruházad, vagy bármilyen web alapú szolgáltatásod biztonságát.

Kíváncsi mennyire biztonságos az Ön web-es szolgáltatása?.

Kapcsolatfelvétel; Ajánlat kérés.

Célunk minél több vállalkozást biztonságosabbá tenni.

A biztonság nem szerencse kérdése!

 

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

POĽOVNÍCKY DENNÍK

Elektronická kniha návštev poľovného revíru

polovnicky-dennik

Poľovnícky denník