polovnicky dennik | Elektronická kniha návštev poľovného revíru

Távfelügyelet

Mire, és kinek jó a távfelügyelet?

Távoli felügyelet használatával lerövidül a hiba észlelésétől, annak elhárításáig eltelt idő. Mivel a rendszergazda akár azonnal, helyváltoztatás nélkül megkezdheti a hiba kijavítását. A rendszergazdára gyakran lehet szükség, nemcsak az irodai hanem akár az otthoni rendszereknél is, mivel a felhasználói szintű ismeretek nem biztos hogy elégségesek az adott probléma elhárításához. Ezért fontos, hogy legyen kihez fordulni az aktuális szoftveres probléma kiküszöbölése végett.

A távfelügyelettel elvégezhető, minden olyan informatikai művelet, ami nem igényel fizikai jelenlétet. Ezen költséghatékony módszer segítségével üzemeltethetőek akár kritikus, (azaz olyan szakrendszerek.Pl. számlázó program..stb.) nagy megbízhatóságot, és magas szintű rendelkezésre állást igénylő rendszerek, melyek működésétől folyamatosságot várunk el. Az olyan rendszerek esetében azonban  szükséges is a távfelügyeletet, ahol a magas rendelkezésre állás, a költséghatékonysággal párosul.
A be-online.sk a partnereinél felkínálja minden esetben ezt a lehetőséget, mivel egyérészt a porblémák 98%-ában megoldhatóak a távfelügyelet segítségével, másrészt költséghatékony. Az USA-ban már olyan szinten elterjedt, hogy az USA területén lévő szerverek több mint 80-át, Európából(Magyarország, Románia), illetve Ázsiából felügyelik, üzemeltetik.

Egy egyszerű statisztika, a távfelügyelet hatékonyságára:

  • Szoftveres problémák 99,9%-ban megoldhatóak távfelügyelet révén.
  • Internetes alkalmazások, levelező rendszer, kliens oldali levelező rendszer beállításai 100% -ban megoldhatóak
  • Alkalmazás telepítés, beállítás 90%-ban megoldható
  • Nyomtatási problémák 60%-ban (gyakori probléma a papír beragadása, begyűrődése, toner csere)

Mi szükséges a távfelügyelethez?

Rendszerint a távfelügyelet az Interneten kersztül, egy biztonságos titkosított csatornán, úgynevezett VPN (Virtuális Magánhálózat)-on keresztül zajlik. A virtuális magánhálózat egy olyan hálózatot jelent, amely fizikailag több különböző helyi hálózatot fog össze (egy-egy hálózat pl. a céges telephelyek számítógép hálózatai) a nyilvános hálózatokon (pl. az Interneten) keresztül és mind ezt úgy teszi, hogy az egyes hálózatok között az adat csere, konkrétan a hálózati forgalom biztonságosan (titkosítva, aláírva) zajlik.

A VPN beállításához szükséges egy olyan hálózati eszköz - router- ami a tudja a hálózati forgalmat titkosítani a két, vagy több különálló hálózati szegmens között.
Egy ilyen VPN-router ára kb. olyan 80€-tól kezdődik.

 

 

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

POĽOVNÍCKY DENNÍK

Elektronická kniha návštev poľovného revíru

polovnicky-dennik

Poľovnícky denník