polovnicky dennik | Elektronická kniha návštev poľovného revíru

Szolgáltatásaink

BE-ONLINE Szolgáltatásai

A be-online az Informatika szinte minden területét átfogó magas színvonalú szolgáltatásokat  ügyfelei számára. Képzett rendszergazdáink, a mindennapi rutin szerű rendszergazda szolgáltatásokon túl, is hatékony segítséget nyújtanak ügyfeleinknek, a hatékony támogatási protálunkon segítségével. Fejlesztőink hozzáértésüknek köszönhetően, hatékony és gyors munkájukkal járulnak hozzá cégünk sikeréhez. Még az Informatikai biztonság területén olyan képzett csapat áll rendelkezésre, akik ügyfeleinket hasznos tanácsokkal tudják ellátni, hogy biztonságosabbá tegyék az Informatikai rendszerüket.

A be-online az informatikai problémák profi megoldója.

Ha esetleg fáj a foga, ugye a fogorvoshoz megy el mintsem a szomszédot kéri meg, hogy üsse ki a fájós fogat. Az Informatikában sincs ez másként, ha valami probléma adódik, nem éri meg átugrani a szomszédba, hogy a Marika kisfia ért a számítógépekhez, és akkor majd ő jól meg fogja oldani a cég IT problémáját. Lehet, hogy igen, de nem valószínű. Érdemes profikra bízni a problémákat.

Megoldást kínálunk;

rendszergazda Rendszergazda (Outsourcing) support, helpdesk győr Online Support (felhasználói támogatás)
       
IT biztonság, security győr komárom IT security (Biztonság) számítógép hálózat győr Hálózat építés
       
it szaktanácsadás Szoftver fejlesztés web portál győr Web portálok CMS rendszerek
       
bemutatkozó weboldal készítés Bemutatkozó jellegű, statikus web oldalak
keresőoptimalizálás dunaszerdahely Keresőoptimalizálás
       
webszerver, domain regisztráció Domain regisztráció, tárhely (hosting)
 

 


Szolgáltatásainkkal igyekszünk lefedni minden olyan területet, amelyre egy sikeres cégnek szüksége lehet. Reméljük, hogy hamarosan ügyfeleink közt üdvözölhetjük.

A BE-ONLINE ügyfelei már tudják, mit jelent ha informatikai rendszerüket egy profi rendszergazda gondos felügyeletére bízzák. Az informatikai jellegű problémák megszünnek... és mitől is olyan professzionális?

Mi garanciát vállalunk a lelkiismeretesen elvégzett munkánkért!

 

rendszergaza szolgáltatása Komárom-esztergom győr megye területén

 

 


 

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

POĽOVNÍCKY DENNÍK

Elektronická kniha návštev poľovného revíru

polovnicky-dennik

Poľovnícky denník