polovnicky dennik | Elektronická kniha návštev poľovného revíru

Szerver karbantartás

A kiszolgálók azaz szerverek rendszeres karbantartása igen fontos feladat a jó rendszergazda számára. Mind biztonsági, mind pedig használhatósági szempontból. Egy elhanyagolt szerver, könnyen áldozatul eshet a rossz szándékú betolakodóknak(Egy ilyen támadás felbecsülhetetlen károkat okozhat meglévő rendszerében és adataiban.), de akár váratlan leállást is okozhat, ami valljuk be nem igazán jó dolog, pláne, ha épp egy nagyobb projektben dolgozunk, ahol igenis számít a határidő.

szerver karbantartás
A szervereket nem csak üzemeltetni, hanem BIZTONSÁGOSan kell ÜZEMELTETNI
Mivel a meglévő szoftverek állandóan frissülnek, jobb, stabilabb és biztonságosabb verziók jelennek meg, illetve hibák kerülnek javításra, így minden szervernek szüksége van állandó felügyeletre, szerver karbantartásra.

A kiszolgálókat / szervereket szükséges frissíteni, menteni az adatokat, menteni magát a rendszert és beállításait. Át kell nézni a log fájlokat, hogy van-e benne olyan esemény, amely nem volt várható, illetve olyan esemény sorozat, ami esetleg egy hardver hiba előzménye lehet. Ez mind-mind a lelkiismeretes rendszergazda dologa.

Nem szabad abba a hibába beleesni, hogy úgy gondolja egy szervert csak egyszer fel kell telepíteni és ha meghibásodik majd akkor kijavítja a rendszergazda a hibát. Ez felbecsülhetetlen károkat okozhat cége tevékenységében. Gondoljon bele, ha egy külső támadó megszerzi vagy akár csak megrongálja cége adatait, adatvagyonát. Nem is gondolna naponta hány ilyen történik. Mert igenis rengeteg ilyen esetet regisztrálunk, és már előztünk meg.
A kiszolgálók segítik, az Ön és kollégái munkáját a nap 24 órájában, ezért megéri törődni velük. A szerver karbantartás hiánya a cégen belüli munkafolyamatok megállásához, lassulásához vezet. A szerver karbantartás szolgáltatásunkkal észrevétlenül üzemeltetjük az Ön kiszolgálóját(jait), hogy az kényelmet és ne problémát okozzon.

Kollégáink folyamatosan gondoskodnak mind a biztonsági rések felderítéséről és javításáról, mind az egyéb felmerülő igényekről (felhasználók kezelése, szoftvertelepítés, szoftverfrissítés, biztonsági felügyelet, e-mail címek létrehozása, adatbázisok karbantartása, stb.).
Kapcsolódó cikkek:

HP Dell IBM Intel
 

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

POĽOVNÍCKY DENNÍK

Elektronická kniha návštev poľovného revíru

polovnicky-dennik

Poľovnícky denník