polovnicky dennik | Elektronická kniha návštev poľovného revíru

Számlázó Program

Hogyan válasszunk számlázó programot?

Egy vállalkozás hatékonyságát az alkalmazott ügyviteli szoftverek nagy mértékben befolyásolják, ezért is érdemes olyan ügyviteli programo(t)kat választani, melyek valóban hasznosak és könnyen használhatók, mindamellett, hogy van hozzá támogatás. 

Ingyen sajt csak az egérfogóban van, ezért az ingyenes megoldásokkal nem nagyon érdemes ilyen esetben kísérletezni.

Az ügyviteli szoftverek értelmezésében most a számlázó program kerül terítékre, hogyan is válasszuk ki a megfelelőt.

A számlázó programokkal kapcsolatosan számos jogszabályi változás történt a Magyar jogszabályokban az elmúlt időben, ezért ezt most nem is igazán taglalnám. A lényeg, hogy a számlázó program fejlesztőjének jeleznie kell, hogy a számlázó program megfelel-e a hatályos jogszabályoknak. Ezért fontos ilyen esetben, hogy olyan számlázó programot válasszunk, ahol a fejlesztő elérhető, és létezik. Számtalan olyan számlázó program van az interneten, melyek mögött nincs cég, vagy már esetleg megszűnt. Ezt mindenképp érdemes ellenőrizni.

Az elektronikus számlázás nem új dolog, azonban több változata létezik. Elfogadható az az elektronikus számla, mely megfelel a NAV előírásainak, a kötelező tartalmi elemei megvannak. Asztali gépes környezetben meglehetősen sok elektronikus számlázásra alkalmas szfotvert találni. 

Mobil számlázó program

A cikkünkkel szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az asztali környezetből immáron ki lehet lépni, és érdemes körbenézni a mobil alkalmazások között. Ott is akad pár számlázó mobilra és találtunk köztük igazi gyöngyszemet is.

A mobil számlázó program egyik nagy előnye, hogy mindig kéznél van, és egyszerű lehet a használata, mivel a mobil készülékek viszonylag korlátos képességekkel rendelkeznek. Már amennyiben olyan mobil számlázó programot választunk. Ezért szeretném a figyelmükbe ajánlani a Számlázó Appot, mely tökéletes választás lehet táblagép, de akár okostelefonra is.

A Számlázó App valódi segítség lehet a vállalkozók számára, hiszen nem csak elektronikus számla előállítására alkalmas, de rögzíthetjük a kiadásainkat is, és iszonyat jól megtervezett felhasználói felületén a jelentések között megnézhetjük az ÁFA egyenlegünket, így nem fog meglepni a könyvelő a fizetendő ÁFA mértékével. A számlázó programok új generációja a számlázó app figyelmeztet a fizetési határidőkre és számtalan lehetőséget biztosít az elektronikus számla küldésére. Az elektronikus számlázási funkciója lehetőséget biztosít az elektronikus számla PDF formátumú küldésére e-mailben, DropBox-on és Google Drive-on keresztül. Ha számlázó programot keres mobilra akkor a Számlázó Appot nyugdtan töltse le és használja garantáltan jó választás.

 

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

POĽOVNÍCKY DENNÍK

Elektronická kniha návštev poľovného revíru

polovnicky-dennik

Poľovnícky denník