polovnicky dennik | Elektronická kniha návštev poľovného revíru

Support szolgáltatásunk

A számítógépes hálózatok biztonságos és hatékony üzemeltetése, valamint a felhasználók maximális támogatása mindennapi munkájukban az alappillérei support szolgáltatásunknak. Cégünk filozófiája a helpdeskben is megnyilvánul, mely az alábbiakban nyújt előnyt az Ön vállalata számára:

  • Költséghatékonyság: nem kell saját apparátust fenntartani és folyamatosan képeznie, hisz egy professzionális csapat áll cége szolgálatában
  • Rugalmasság: a mi ügymenetünket ügyfeleink üzletmenete határozza meg és mi igazodunk cége igényeihez - nem pedig fordítva
  • Teljes körű szolgáltatás: szolgáltatásaink lefedik az üzemeltetés minden területét

A rendszerünk, mely a támogatás nyújtás hátterében áll, a világon egyeduralkodó. A legtöbb multinacionális cégnél is ezt használják. Könnyen kezelhető, a bejelentések nyomon követhetőek, melyekből könnyen diagnosztizálni lehet egyes hibák előfordulásának gyakoriságát.

 

Gondolt már arra, mi lenne, ha kevesebbet kellene költeni az informatikai problémák elhárítására? Mi ezt tudjuk ajánlani. Support szolgáltatásunk, nagyban elősegíti  a felhasználók önállóságát, sőtt tanulnak, fejlődnek, és egyre önállóbban fogják tudni megoldani a napi problémákat, számítógépes hiba elhárításokat.

Mitől olyan kiemelkedő eSupport rendszerünk?

A teljesség igénye nélkül, pár főbb funkció

  • Moduláris felépítésű, (Hibabejelentés, Bejelentések listázása, hírek, probléma megoldások, tudásbázis, letöltés)
  • A levelezések naplózva vannak
  • A bejelentések és megoldásai bármikor megtekinthetőek
  • Több féle statisztikát nyújt (adott probléma gyakorisága)
  • A probléma megoldások, és tudásbázis alapján, az ügyfeleink felhasználói akár maguktól is meg fognak tudni oldani problémákat, így csökkentve költségeket
 

Support rendszerünk

 

rendszergazda support

 

Mit nyújt a profi rendszergazda szolgáltatás?

Tudja meg, hogyan működik a profi rendszergazda szolgáltatásunk. Klikk ide.

biztonság
A biztonság nem szerencse kérdése!

IT Biztonság; Az informatikai biztonságot ma már minden szervezet életében átgondoltan és átfogóan kell megtervezni és bevezetni. A folyamatos veszélynek kitett információk és adatok védelme hozzájárul a mindennapos, zavartalan üzemeltetéshez, így a hatékony működéshez.
Manapság meghatározó részt képvisel a vállalatoknál az információs technológia, mely számos módon támadható, így hatékony védelme elengedhetetlen. A számítástechnikai eszközök és rendszerek zavartalan működése támogatja a szervezet céljainak megvalósításást. A BE-ONLINE képzett szakemberei a rendelkezésre álló eszközök segítségével, a kockázatokkal arányosan alakítják ki a Cégének legmegfelelőbb egyéni védelmi rendszert. Átfogó megoldásainkkal és IT biztonsági szolgáltatásainkkal segítünk a fenyegetettséget minimálisra csökkenteni.

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

POĽOVNÍCKY DENNÍK

Elektronická kniha návštev poľovného revíru

polovnicky-dennik

Poľovnícky denník

Be-online magazinok

Vicces...

Ha a rendszergazda sürgős mailt küld neked, akkor azt azonnal töröld anélkül, hogy elolvasnád, hiszen Ő úgyis csak teszt üzeneteket szokott küldeni.

Biztonsági tippfüzet megrendelése

Biztonságos számítógép-használati tippek!

Most ingyen a tiéd!

Tudd meg mit kell tenned, hogy biztonságban legyél, a számítógép közelében. Ismerd meg milyen veszélyek leselkednek rád az internetezés közben!