polovnicky dennik | Elektronická kniha návštev poľovného revíru

Szoftver fejlesztés

 

A szoftverfejlesztési módszertant az ismert és bevált technikák közül, (MSF, RUP …) az adott projekt igényei alapján választjuk ki, így biztosítható a szoftver minősége az alkalmazás teljes fejlődési folyamatán keresztül. Szoftver minőségbiztosítása céljából a szakembereink gondosan figyelnek a program fejlesztés minden fázisában felmerülő szempontokra: project menedzsment, üzleti elemzés, rendszer-szervezés, szoftver-tervezés és fejlesztés, unit-tesztelés, rendszer-tesztelés, az átadás-átvételi teszt, átadás és utókövetés. A fejlesztő eszközök tekintetében, a mai kor elvárásainak megfelelően kicsit jövőbe tekintően, olyan eszközöket használunk, melyek képesek hosszú távon is hatékonny segítséget biztosítani a fejlesztőinknek, hogy ezeáltal az ügyfeleink is elégedettek lehessenek.

 

Webalapú platform független szoftverek fejlesztése. Ma már egy webáruház vagy akár egy weboldal mögött is számos olyan szoftver lehetőség adott, amely a kommunikációt, az értékesítést vagy a jobb munka és projekszervezést hivatott támogatni. Ezek megoldások ma már olyan kifinomultak, hogy Önállóan is kiemelt hatékonysággal használhatóak egyes feladatok/részfeladatok elvégzésére. Szoftvereink webalapúak, amely kiemelt jelentőséggel bírhat a mai vállalkozások számára.

webes alkalmazás

A szoftverfejlesztési módszertant az ismert és bevált technikák közül, (MSF, RUP …) az adott projekt igényei alapján választjuk ki, így biztosítható a szoftver minősége az alkalmazás teljes fejlődési folyamatán keresztül. A webes vékony klienses alkalmazásaink fejelsztése során az Oracle Application Expressz szoftverrel készítjük el a kívánt alkalmazást.


Fejlesztünk továbbá, Windows -rendszerekre egyedi igényeket kiszolgáló szoftvereket, ügyviteli alkalmazásokat. A fejlesztéseknél a kor legprofibb fejlesztő eszközeit, használjuk. Ennek köszönhetően Olcsóbban, és rövidebb idő alatt tudunk fejleszteni egy adott alkalmazást, mint azt mások.

 


MSF {Microsoft Solutions Framework}
A Microsoft Solutions Framework (MSF) elsődleges célja ügyfélközpontú projektek lebonyolítása. Ennek érdekében rendkívül nagy hagnsúlyt kap a minőség és a folyamatos tanulás, tapasztalatszerzés is. A felhasználóval folytatott hatékony kommunikáció érdekében olyan közös nyelvezetet alakítunk ki a projektek során, amely megfelel a felhasználók kompetenciájának, ugyanakkor a fejlesztők is pontosan értik a szükséges szakkifejezéseket - és viszont.
Szintén fontos, hogy a projektben betöltött szerepkörök és felelősségek egyértelműek, jól definiáltak legyenek: mindenki tudja, kinek mi a feladata, milyen szerepet játszik a siker érdekében, és miért felelős. Ezáltal elkerülhetők az "egymásra-mutogatások", és a feladatok leosztása is sokkal hatékonyabbá válik.

szoftverfejlesztés győr

 


RUP {Rational Unified Process} a Rational (később IBM) szoftverfejlesztési módszertana.

A RUP legfőbb jellemzői:

 • Komponensalapú
  A szoftvert egyes komponensekből építi fel, amelyek külön-külön zárt egységeket képeznek, és egymással a megfelelő interfészeken keresztül kommunikálnak. Ennek köszönhetően a rendszer funkcionalitása különféle komponensek hozzáadásával könnyen alakítható, a megrendelő igényeihez igazítható.
 • Modellszemléletű
  A rendszert különféle modelleken (elsősorban UML) keresztül közelíti meg, ezáltal igyekszik elérni a megfelelő funkcionalitást.
 • <>Use case vezérelt
  A fejlesztés középpontjában a megrendelővel egyeztetett use case-ek (használati esetek) állnak, ezek pontos felmérése, majd megvalósítása elengedhetetlen a projekt sikeréhez.
 • Architektúra-centrikus
  Kiemelt hangsúlyt kap a rendszer architektúrája, a megoldás felépítése, az egységbezárás és a laza csatolás általi felépítés.
 • Iteratív és inkrementális
  A módszertan az MSF-hez hasonlóan iteratív és inkrementális.

szoftverfejlesztés

számlázó program | mobil számlázó

 

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

POĽOVNÍCKY DENNÍK

Elektronická kniha návštev poľovného revíru

polovnicky-dennik

Poľovnícky denník