számlázó app - számlázó program - iPad számlázó - Android számlázó

Hogyan működik profi rendszergazda szolgáltatásunk?

A profi rendszergazda szolgáltatásunk alappillére a szaktudás. Az a szaktudás amivel a kollégáink rendelkeznek.

Hogyan működik?

árajánlat Miután felkeresett minket, mi felmérjük az Ön informatikai infrastruktúráját, majd ezt követően egy árajánlatot küldünk önnek, melyet a be-online a rendszergazdai szolgáltatás díjtáblázata alapján kalkulál ki.
szerződés Amennyiben egyetért az árajánlatban foglaltakkal és azt jelzi felénk, megküldjük a szerződés tervezetet.
rendszer átvétel A szerződés megkötését követően következik a rendszer átvétele. Ekkor minden egyes informatikai eszközt egyedi azonosít jellel látunk el, hogy a későbbiek során könyebb legyen az eszközök beazonosítása, valamint az informatikai eszközökről egy tükör mentés készítünk. 1*
Biztonsági szabályzat, adatvédelmi szabályok Leellenőrizzük, illetve elkészítjük az informatikai szabályzatot, ami magában foglalja az adatvédelmi és biztonsági szabályzatot is.
optimalizálás Adott esetben, ha az szükséges, optimalizáljuk az informatikai infrastruktúrát, átnézzük a szervereket, munkaállomásokat.
Üzemeltetés, hibaelhártás Üzemeltetési időszak, hibaelhártás, folyamatos karbantartás, havonta egyszer igény szerint felhasználói oktatás.
hó végi összestés számlázás Minden hónap elején az előző hónap, bejelentései alapján egy statisztikát adunk át, illetve a magát a szolgáltatás díját tartalmazó számlát.

1* A mentés lényege, hogy az üzemeltetendő rendszer, átvételkori állapota bármikor visszaállítható legyen. Illetve vitás esetekben bizonyítékként szolgáljon. Előfordult már olyan eset ahol az előző rendszergazda szándékosan akart kárt okozni, s ezt csak így tudtuk bizonyítani.

 

Kinek-kiknek ajánljuk?

Eslősorban kis-közép vállalkozásoknak(5-200 fős), ahol fontos, hogy a rendszer mindég megbízhatóan üzemeljen. Ajánljuk azonban nagy cégeknekis ahol fontos a költségek csökkentése. Az informatika szinte minden szakterületére tudunk biztosítani egy olyan szakembert akire nyugodtan rá lehet bízni a cég informatikai infrastruktúráját, adatvagyonát.

Mi jellemzi a be-online.sk ügyfeleit?

 

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

Számlázó App

Mobil Számlázó Program
Számlázz a mobilodról!

Számlázó prorogram a mobilodra. 

szamlazo app

Be-online magazinok

Vicces...

Ha az egér madzagja zavarja a billentyűdet, akkor tedd bátran a monitor talpa alá, az egér vezetéke minden további nélkül ki kell bírja a monitor 20 kilós súlyát!

Biztonsági tippfüzet megrendelése

Biztonságos számítógép-használati tippek!

Most ingyen a tiéd!

Tudd meg mit kell tenned, hogy biztonságban legyél, a számítógép közelében. Ismerd meg milyen veszélyek leselkednek rád az internetezés közben!