Be-Online, ha egy megbízható és naprakész tudással rendelkező, profi rendszergazdát szeretne!

Kíváncsi milyen biztonságban van cége féltett adatvagyona? Érdekli, hogyan tehetné hatékonyabbá cége működését? 

polovnicky dennik | Elektronická kniha návštev poľovného revíru

Profi rendszergazda szolgáltatás

Rendszergazda Győr

Profi Rendszergazda = IT Outsourcing?

Mitől profi egy rendszergazda? A hozzáértés és folyamatos szakképzés, mellett lelkiismeretesen végzi munkáját! Ha a rendszergazda a munkáját dokumentáltan és rendszerben végzi, nem érheti meglepetés az ügyfelet. A BE-ONLINE által üzemeltetett informatikai rendszerekben a váratlan események által bekövetkezett kiesések ideje nagymértékben közelít a Nullához. Mindez köszönhető a profi rendszergazda szolgáltatásunk által nyújtott, informatikai üzemeltetés minőségének.

 

Mit is jelent az IT Outsourcing?

Szó szerint kiszervezés. Vállalkozások esetében bizonyos tevékenységek leválasztása a fő tevékenységről, és külső cégek általi ellátása. Az informatikai szolgáltatások kiszervezése, - IT Outsourcing - a közhiedelemmel ellentétben nem csak költséghatékonyabb, de magasabb színvonalú szolgáltatást is jelent. A kimondottan informatika területre specializálódott cégek minden bizonnyal naprakészebbek informatikai területen.

 
Garancia

A külsőleg megbízott cégek minden bizonnyal felkészültebbek, tapasztaltabbak és naprakészebbek egy-egy specializálódott területen. Mint a vállalkozás saját IT erőforrása, informatikusa, mi garanciát vállalunk szakembereink tudásáért, felkészültségéért. Ha elégedetlen lenne szolgáltatásunkkal, akkor az utolsó elszámolási időszakban végzett munkák díját visszafizetjük!

Betegség, szabadság esetére is zökkenőmentesen biztosítjuk kollégáink pótlását és a szolgáltatás folytonosságát. Továbbképzések, tanúsítványok megszerzésében cégünk gondoskodik kollégáinak képzéséről, így a lehető leg profibb szakemberek felügyelik cége Informatikai infrastruktúráját.

Míg a munkavállaló után a cégnek bér mellett járulékokat is fizetnie kell, addig külsős cégek megbírásával ezek a költségek egyetlen számlával kiválthatók. Így egy csapásra a bérszámfejtés, és annak költsége is megtakarítható. Mivel a specializált cégek hatékonyabbak, olcsóbban is dolgoznak: egy alkalmazott munkáját akár "fél"ember is elvégzi, hiszen rutinszerűen, megbízhatóbban dolgozik. Az informatikai rendszerek belső informatikus-csapattal való működtetése például sokkal drágább, mint gondolnánk, csak éppen elsikkadnak költségei.

A kontrollra persze az informatikai rendszer üzemeltetés kiszervezésénél is ügyelni kell, és szerződésben kell rögzíteni az IT outsourcing minden egyes elemét. Kiszervezéssel megtakarítható egy állandó alkalmazásban lévé rendszergazda munkabére és járulékai. Nem kell továbbképzésekre és irodai elhelyezésre költeni. Saját alkalmazottaktól az is nehezebben várható el, hogy szombat éjszaka rendelkezésre álljanak, ha úgy hozza a sors. Külsős cég viszont erre is könnyebben tud reagálni.

A cég belső titkai fedve maradnak. Bele gondolt már abba, hogy a belső rendszergazda, mindenbe belelát amit számítógépen rögzítenek? Cég bevételei-kiadásai, bérköltségek, szerződések..stb. Ez addig nem is okoz problémát, még a rendszergazda el nem kezd beszélni, vagy esetleg lepaktál a konkurens céggel, és bizalmas információkat szolgáltat ki. Egy külső rendszergazda szolgáltatást nyújtó cég eseteben, ez nem valószínű, egyrész köti a titoktartás, másrészt nem érdeke. Csak a munkára koncentrál, mivel azért kap fizetést.

Miért van szükség profi rendszergazdára?

Ha a cég saját rendszergazdát, informatikust foglalkoztat, annak nem érdeke, hogy dokumentáljon, és naplót vezessen pl. az eszközök-és-garancia levelekről, nem érdeke, hogy egyhelyen tartsa a telepített szoftvereket. Nem érdeke, hogy rend legyen. Őt azért fizetik, hogy ott legyen, és minden rendben menjen. Még a külső rendszergazda cég szakembereinek, igenis lényeges, hogy minden rendbe legyen rakva és dukumentálva. Többnyire azért mert nem biztos, hogy ugyanaz a rendszergazda megy másodszor is, mint aki előzőleg volt.

rendszergazda szolgáltatás

Milyen területeket érint, a profi rendszergazda szolgáltatás ?

 • Általános rendszergazdai feladatok; [Azt nyilván senkinek nem kell magyarázni, hogy miért kell rendszergazda a számítástechnikai rendszerekhez. Azt azonban kevesebben tudják, hogy milyen előnyei vannak, ha profi rendszergazda látja el számítógépek felügyeletét.]Azt gondolnánk, hogy minden, ami a számítógéppel kapcsolatos annak a rendszergazda feladatkörébe kell tartoznia. Azonban sok esetben előfordul, hogy nem egyértelmű a helyzet. Ezért itt leírjuk, hogy mi az a minimum, ami egy rendszergazda feladatkörébe tartozhat.
 • A rendszergazda szokasos feladatai:

 • A profi rendszergazda segít az üzemeltetési dokumentációk elkészítésében.
  Mindig tudja, hogy mi történik az informatikai rendszerben! (a legfontosabb)
 • Hardver felügyelete gépek beszerzése (megfelelő választása), hálozatba integrálása (a hálozat tervezése) adminisztraciója
 • Szoftverek felügyelete, új programok installálása a programok beállitasának optimalizálása a jogti szabályok betartása és betartatása
 • Felhasználók felügyelete új felhasznalók létrehozása megfelelő jogosultsagok beállitása, majd módositása, tiltások a hálózat működőképességének megőrzése érdekében (csak akkor tiltson, ha elkerülhetetlen)
 • BIZTONSÁG! És az Adatvagyon védelme! Jól lehet a Biztonságot, bár utolsó helyen soroljuk, azonban mégis ez a leghangsúlyosabb dolog a rendszergazda munkája során.
 • A felhasználók napi problémáinak megoldása. (nem kifejezetten a nyomtató tonerének cseréje)
 • Felhasználói oktatás

Egyedülálló módon a profi rendszergazda szolgáltatásunkba beépítettük a felhasználók képzését is. Ezzel szeretnénk partnereinket segíteni, hogy alkalmazottjaiknak ne okozzon problémát a hétkoznapi számítógép használat, és nem utosló sorban a rendszergazdáink se legyenek letrehelve a felhasználók egyszerű kérdéseivel. Így mindenki arra tud koncentrálni ami a dolga, feladata.

Mivel kínálunk többet mint más?

PlixAppBanner_468x60

A BE-ONLNIE nem a klasszikus rendszergazda csapattal rendelkezik, aki kizárólag a számítógép üzemeltetésével foglalkozik. Mi jóval többet nyújrunk a rendszergazdai szolgáltatásnál. Egy megbízható informatikai infrastruktúrát teremtünk ügyfeleink számára.

-Akciós Profi Rendszergazda ajánlat!

-Rendszergazda szolgáltatásunk díjtáblázata

 

Mit nyújt a profi rendszergazda szolgáltatás?

Tudja meg, hogyan működik a profi rendszergazda szolgáltatásunk. Klikk ide.

biztonság
A biztonság nem szerencse kérdése!

IT Biztonság; Az informatikai biztonságot ma már minden szervezet életében átgondoltan és átfogóan kell megtervezni és bevezetni. A folyamatos veszélynek kitett információk és adatok védelme hozzájárul a mindennapos, zavartalan üzemeltetéshez, így a hatékony működéshez.
Manapság meghatározó részt képvisel a vállalatoknál az információs technológia, mely számos módon támadható, így hatékony védelme elengedhetetlen. A számítástechnikai eszközök és rendszerek zavartalan működése támogatja a szervezet céljainak megvalósításást. A BE-ONLINE képzett szakemberei a rendelkezésre álló eszközök segítségével, a kockázatokkal arányosan alakítják ki a Cégének legmegfelelőbb egyéni védelmi rendszert. Átfogó megoldásainkkal és IT biztonsági szolgáltatásainkkal segítünk a fenyegetettséget minimálisra csökkenteni.

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

POĽOVNÍCKY DENNÍK

Elektronická kniha návštev poľovného revíru

polovnicky-dennik

Poľovnícky denník

Be-online magazinok

Vicces...

Ha az egér madzagja zavarja a billentyűdet, akkor tedd bátran a monitor talpa alá, az egér vezetéke minden további nélkül ki kell bírja a monitor 20 kilós súlyát!

Biztonsági tippfüzet megrendelése

Biztonságos számítógép-használati tippek!

Most ingyen a tiéd!

Tudd meg mit kell tenned, hogy biztonságban legyél, a számítógép közelében. Ismerd meg milyen veszélyek leselkednek rád az internetezés közben!