polovnicky dennik | Elektronická kniha návštev poľovného revíru

Nyári rendszergazda akció!

Gondolkodik, hogy rendszerét profi kezekbe adja?


K
orábban a kis- és középvállalkozások egy vagy több rendszergazdával hatékonyan meg tudták oldani a számítástechnikai feladataikat, mára azonban a helyzet megváltozott. Az informatika területei nagyban specializálódtak, -ezt úgy tudnám példázni, mint az orvoslást, ott is van belgyógyász, sebész, szemész, fül-or-gégész ..stb.- minden szakterület megköveteli azt a magasfokú tudást, amit csak folyamatos szakterületi tanulással lehet elérni. Ezért bátran kimondhatom, hogy megszűnt az egy informatikus mindent tud. Vagyis lehet van olyan, aki igen, de annak tudása felületes. Sokszor azonban elegendő lehet ez is, de az ilyen embert inkább a kiemelt felhasználók csoportjába sorolnám mintsem a rendszergazdákhoz. Manapság olcsóbb és jobb megoldást tudnak kínálni a specializálódott cégek, akik több rendszergazda együttes tudása, és egy célirányosan fejlesztett infrastrukturális háttér segítségével a felmerülő problémákat gyorsabban és hatékonyabban oldják meg, ezzel a profi rendszergazdák párhuzamosan új, innovatív ötletekkel gazdagíthatják Ügyfeleiket!

 

 
A külsőleg megbízott cégek minden bizonnyal felkészültebbek, tapasztaltabbak és naprakészebbek egy-egy specializálódott területen. Mint a vállalkozás saját IT erőforrása, mi garanciát vállalunk szakembereink tudásáért, felkészültségéért. Megrendelőnk számára biztosítjuk a szolgáltatások ellátásához szükséges/elvárható hardver és szoftver eszköz állományt.
 

Garancia!Amennyiben nem elégedett informatikai szolgáltatásunkkal, úgy abban az esetben az utolsó elszámolási időszak költségeit visszafizetjük. A Profi Rendszergazda ezt nyugodtan bevállalja!

 

 

Tegyen egy próbát, megéri-e? Profi Rendszergazda
Kérje online egyedi ajánlatunkat.

www.be-online.sk

 

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

POĽOVNÍCKY DENNÍK

Elektronická kniha návštev poľovného revíru

polovnicky-dennik

Poľovnícky denník