számlázó app - számlázó program - iPad számlázó - Android számlázó

Nyári rendszergazda akció!

Gondolkodik, hogy rendszerét profi kezekbe adja?


K
orábban a kis- és középvállalkozások egy vagy több rendszergazdával hatékonyan meg tudták oldani a számítástechnikai feladataikat, mára azonban a helyzet megváltozott. Az informatika területei nagyban specializálódtak, -ezt úgy tudnám példázni, mint az orvoslást, ott is van belgyógyász, sebész, szemész, fül-or-gégész ..stb.- minden szakterület megköveteli azt a magasfokú tudást, amit csak folyamatos szakterületi tanulással lehet elérni. Ezért bátran kimondhatom, hogy megszűnt az egy informatikus mindent tud. Vagyis lehet van olyan, aki igen, de annak tudása felületes. Sokszor azonban elegendő lehet ez is, de az ilyen embert inkább a kiemelt felhasználók csoportjába sorolnám mintsem a rendszergazdákhoz. Manapság olcsóbb és jobb megoldást tudnak kínálni a specializálódott cégek, akik több rendszergazda együttes tudása, és egy célirányosan fejlesztett infrastrukturális háttér segítségével a felmerülő problémákat gyorsabban és hatékonyabban oldják meg, ezzel a profi rendszergazdák párhuzamosan új, innovatív ötletekkel gazdagíthatják Ügyfeleiket!

 

 
A külsőleg megbízott cégek minden bizonnyal felkészültebbek, tapasztaltabbak és naprakészebbek egy-egy specializálódott területen. Mint a vállalkozás saját IT erőforrása, mi garanciát vállalunk szakembereink tudásáért, felkészültségéért. Megrendelőnk számára biztosítjuk a szolgáltatások ellátásához szükséges/elvárható hardver és szoftver eszköz állományt.
 

Garancia!Amennyiben nem elégedett informatikai szolgáltatásunkkal, úgy abban az esetben az utolsó elszámolási időszak költségeit visszafizetjük. A Profi Rendszergazda ezt nyugodtan bevállalja!

 

 

Tegyen egy próbát, megéri-e? Profi Rendszergazda
Kérje online egyedi ajánlatunkat.

www.be-online.sk

 

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

Számlázó App

Mobil Számlázó Program
Számlázz a mobilodról!

Számlázó prorogram a mobilodra. 

szamlazo app

Be-online magazinok

Vicces...

Ha az egér madzagja zavarja a billentyűdet, akkor tedd bátran a monitor talpa alá, az egér vezetéke minden további nélkül ki kell bírja a monitor 20 kilós súlyát!

Biztonsági tippfüzet megrendelése

Biztonságos számítógép-használati tippek!

Most ingyen a tiéd!

Tudd meg mit kell tenned, hogy biztonságban legyél, a számítógép közelében. Ismerd meg milyen veszélyek leselkednek rád az internetezés közben!