számlázó app - számlázó program - iPad számlázó - Android számlázó

Munkaállomások telepítése

Mivel a munkaállomás az az informatikai végpont, ahol az érdemi munka folyik, így célszerű azt jól megtevezett módon  telepíeni, beállítani, karbantartani. A jó mukaállomás, az ahol a felhasználó a legtöbb idejét tölti, ezért ha az lassú, vagy körülményesen használható, az a munkájának a rovására megy. Azt valljuk, hogy egy jó munkaállomásnak olyannak kell lennie, mint földművesembernek a kapa. Kézreálló, és hatékony.

A telpítés alkalmával csak olyan szoftvereket érdemes telepíteni, amelyek valóban használtara kerülnek, és a felhasználót segítik a munkavégzésében. Ezt érdemes nagyon megfontolni milyen alkalmazás kerüljön telepítésre, minden más fölösleges. Az alap rendszeren kívül nélkülözhetetlen a biztonsági beállítások helyes megléte és a vírus kereső alkalmazás.

A munkaállomások telepíését bízza a profi rendszergazda kezébe, így egy csomó fölösleges idegeskedéstől kímélheti meg magát.

 

 

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

Számlázó App

Mobil Számlázó Program
Számlázz a mobilodról!

Számlázó prorogram a mobilodra. 

szamlazo app

Be-online magazinok

Vicces...

Hogy köszön a szemész?
- Viszontlátásra.
- Hogy köszön az orrfülgégész?
- Viszont hallásra.
- Hogy köszön a nőgyógyász?
- Majd benézek!!!!

Biztonsági tippfüzet megrendelése

Biztonságos számítógép-használati tippek!

Most ingyen a tiéd!

Tudd meg mit kell tenned, hogy biztonságban legyél, a számítógép közelében. Ismerd meg milyen veszélyek leselkednek rád az internetezés közben!