polovnicky dennik | Elektronická kniha návštev poľovného revíru

Munkaállomások karbantartása

PlixAppBanner_130x98A számítógépes munkállomások alkotják az informatikai infrastruktúra végpontját, a munkaállomásokon történik az érdemi munka. Ezért érdemes nagy hangsúlyt fektetni, a munkállomások rendszeres, és folyamatos karbantartására. Ha a munkaállomás, kényelmes és üzembiztos a dolgozó is szívesebben és hatékonyabban használja a számítástechnika eszközét.

"A karbantartás akkor igazán hatékony, ha a felhasználószámára minden változatlan marad, azonban a számítógép észrevehetően gyorsabb."

Mit tartalmaza a rendszeres karbantartás?

  • Átvizsgáljuk az operációs rendszer beállításait, eseteleges fölöslegesen futó alkalamzásokat, kikapcsoljuk.
  • Ellenőrizzük a biztonsági frissítések meglétét,
  • Ellenőrizzük a vírusirtót, és egyéb biztonsági szoftver frissességét.
  • Lomtalanítás (a rendszerek által használt ideiglenes fájlokat töröljük)
  • A fölösleges és kártékony alkalmazásokat eltávolítjuk
  • rendszeresen (évente-1-2 alkalommal portalanítjuk a belső perifériákat)
  • Esetleges meghibásodott hardver -alkatrészek cseréje
  • Alkalmazások telepítése, beállítása
  • Adatbiztonság, adatvédelem


 

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

POĽOVNÍCKY DENNÍK

Elektronická kniha návštev poľovného revíru

polovnicky-dennik

Poľovnícky denník

Be-online magazinok

Vicces...

Ha az egér madzagja zavarja a billentyűdet, akkor tedd bátran a monitor talpa alá, az egér vezetéke minden további nélkül ki kell bírja a monitor 20 kilós súlyát!

Biztonsági tippfüzet megrendelése

Biztonságos számítógép-használati tippek!

Most ingyen a tiéd!

Tudd meg mit kell tenned, hogy biztonságban legyél, a számítógép közelében. Ismerd meg milyen veszélyek leselkednek rád az internetezés közben!