polovnicky dennik | Elektronická kniha návštev poľovného revíru

Milyen egy jó weboldal?

A céges weboldal, a cég védjegye is egyben. Az Internetet böngésző közönség, egy-egy új látogató másodpercek alatt elítél egy oldalt, s ezzel együtt a céget is. Nagyon fontos, tehát a jó megjelenés! De a látvány, dizájn csak egy eszköz, és nem maga a cél! Fontos, hogy ne olyan weboldalt készítsünk, ami csilli-villi, de használhatatlan. Legyen, szép, egyszerű, könnyen kezelhető, és minden releváns információt tartalmazzon, adott szolgáltatás, vagy termék tekintetében.

Talán ezzel dióhélyban le is sikerült írni mindent. :D

Milyen legyen a dizájn?

A webdesign és látvány fontos, hiszen egy esztétikus arculattal rendelkező honlap jobban megragadja a figyelmet, mint egy láthatóan otthon barkácsolt. Azonban érdemes odafigyelni, hogy ne legyen agyon cicomázva sem. Régebben szinte minden, magára valamit is adó cég elindult, hogy széppé varázsolja szájtját -weboldalát- a Flash technika nyújtotta full-extra dizájn, és grafikájával. Azonban igen hamar ráeszméltek, hogy ez ugyan nagyon jó, meg szép is, de a keresők nem látják. Hogy miért? Mivel a flash-elemket, flash player játsza le a kliens gépen, és a keresőket üzemeltető multik pl. Google, nem ált szándékukban, hogy foglalkozzanak a flash pluginok visszafejtésével, vagy olyan meta tulajdonság kezelésén ami egyértelművé tette volna a kereső motork számára az adott flash elem tartalmát.
Igy a legtöbb multi is vissza ált a jó öreg html-re. A flash-t száműzte, mindenki akinek fontos a látogatottság. Hogy?Mii? Hát akkor miért is van mégis? Mivel a flash nagyon látványos tud lenni ezért megmaradt a marketing szerepe. Manapság, igazából már csak javarészt, marketing célokra használják a flash technológiát.
De kanyarodjunk vissza a főcímhez. A weboldal a céget, vagy terméket mutatja be -általában- . Mivel az internetezőt, az információ szerzés hajtja, ezért adjunk neki információt. Adjunk információt, a cégről, elérhetőségekről, vagy a termékekről. Ha lehet akkor olyan információt, amit máshol nem, vagy csak részben találhat meg. Fontos, hogy ne bonyolítsuk túl! Legyen Egyszerűen kezelhető, de ne primitív! Úgy építsük fel az oldalt, hogy az logikus legyen bárki számára! Meg kell nyerni a nézelődő bizalmát. Ezt mondjuk a közértben könnyű, mert elbeszélgetünk a vásárlóval és ha ügyesek vagyunk, meg is nyertük magunknak. No de az interneten nem nagyon tudunk hozzászólni. Max, ha felhív, de az ritka, inkább tovább klikkel. Szóval a lehető legtöbb információt adjuk meg az információ vadász közönségnek. Aztán már csak regisztráljuk az oldat valamilyen Webkatalógus ba.

Fontos, hogy szem előtt tartsuk, a google ajánlásait, mind az oldal Meta kulcsszavainak használata, mind pedig a linkek tekintetében. Felmerül a kérdés, Hogyan optimalizáljuk weboldalunkat? Illetve,hogyan kerüljek a Google találati lista elejére?

Ne feledd mobilra optimalizálni a weboldalad, hiszen a látogatóidat nem szeretnéd elüldözni ugye. Mindezek mellett nagyon fontos a weboldalhoz kapcsolódó mobil alkalmazás.

|  iOS fejlesztés |  Android fejlesztés |  Mobil fejlesztés |  Mobil alkalmazás fejlesztés |


 

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

POĽOVNÍCKY DENNÍK

Elektronická kniha návštev poľovného revíru

polovnicky-dennik

Poľovnícky denník