polovnicky dennik | Elektronická kniha návštev poľovného revíru

Miért van szükség profi rendszergazdára?

"Ha fája a foga, elmegy a fogorvoshoz, vagy a szomszédba szalad át, esetleg ismerősét kéri meg, hogy húzza ki a fogát?"

Az informatikai szolgáltatások terén sincs ez másképp, hosszabb távon jobban jár, ha profi rendszergazda kezeibe bízza informatikai rendszerét.

Tíz ok, amiért érdemes profi rendszergazda kezébe bízni az üzemeltetést!

  1. Rengeteg időt és nem utolsó sorban pénzt tud megtakarítani, ha szakembertől kér segítséget
  2. Egy szakember tudása, soha nem lesz akkora mint egy csapaté, ezért a problémák megoldása is több időbe telik neki, ami szintén pénz.
  3. Ha kérdése merülne fel az informatika terén, a profi rendszergazdához bármikor bizalommal fordulhat.
  4. Határidőre, vagy akár azonnal megoldja informatikai problémáját, és az így számonkérhető.
  5. Egyedileg nyilvántarást vezet minden ügyél informatikai erőforrásáról (hardver, szoftver), így nem kell keresgélni a garancia leveleket, hiszen a profi rendszergazda ezt is nyilvántartja.
  6. Aki profi rendszergazdai szolgáltatást nyújt, az garanciát vállal a munkájára!
  7. Eszközbeszerzéskor, hasznos tanácsokkal látja el a profi rendszerazda az ügyfeleit.
  8. A profi rendszergazda nem igazán foglalkozik számítástechnikai eszközök kereskedelemével, hiszen erre vannak olyan cégek akik csak ezzel foglalkoznak és hát velük nem érdemes versenyezni.
  9. A profi rendszergazda a szakmai tudását, tapasztalatát adja, ügyfeleinek.
  10. Mindig elérhető (telefon, e-mail, online support -hibabejelentő )
back
 

Mit nyújt a profi rendszergazda szolgáltatás?

Tudja meg, hogyan működik a profi rendszergazda szolgáltatásunk. Klikk ide.

biztonság
A biztonság nem szerencse kérdése!

IT Biztonság; Az informatikai biztonságot ma már minden szervezet életében átgondoltan és átfogóan kell megtervezni és bevezetni. A folyamatos veszélynek kitett információk és adatok védelme hozzájárul a mindennapos, zavartalan üzemeltetéshez, így a hatékony működéshez.
Manapság meghatározó részt képvisel a vállalatoknál az információs technológia, mely számos módon támadható, így hatékony védelme elengedhetetlen. A számítástechnikai eszközök és rendszerek zavartalan működése támogatja a szervezet céljainak megvalósításást. A BE-ONLINE képzett szakemberei a rendelkezésre álló eszközök segítségével, a kockázatokkal arányosan alakítják ki a Cégének legmegfelelőbb egyéni védelmi rendszert. Átfogó megoldásainkkal és IT biztonsági szolgáltatásainkkal segítünk a fenyegetettséget minimálisra csökkenteni.

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

POĽOVNÍCKY DENNÍK

Elektronická kniha návštev poľovného revíru

polovnicky-dennik

Poľovnícky denník

Be-online magazinok

Vicces...

Hogy köszön a szemész?
- Viszontlátásra.
- Hogy köszön az orrfülgégész?
- Viszont hallásra.
- Hogy köszön a nőgyógyász?
- Majd benézek!!!!

Biztonsági tippfüzet megrendelése

Biztonságos számítógép-használati tippek!

Most ingyen a tiéd!

Tudd meg mit kell tenned, hogy biztonságban legyél, a számítógép közelében. Ismerd meg milyen veszélyek leselkednek rád az internetezés közben!