polovnicky dennik | Elektronická kniha návštev poľovného revíru

Keresőoptimalizálás, kereső marketing

Hogyan kerülhetek a Google első oldalra?

Mi az a keresőoptimalizálás ?

Az elkészült honlap önmagában nem termel bevételt. Ahhoz, hogy látogatottság legyen rajta, rá kell találjanak az internetezők. Erre valók a keresők. (pl: Google). Ha a keresőbe beírunk egy szót, vagy kifejezést, találatokat kapunk. Az Ön honlapja akkor lesz látogatott, ha a beírt kifejezésre az első oldalon jelenik meg. Azt a munka- és műveletsort, ami ezt eredményezi, azt hívjuk keresőoptimalizálásnak.
Sokan azt hiszik, hogy a Google értékesíti az első oldalas helyeket. Sajnos azonban vannak a piacon olyan résztvevők, akik Google értékesítő partnernek adják ki magukat, így próbálják átverni a gyanútlan ügyfelet. A Google nem értékesíti az első oldalas helyezéseket! Az a célja, hogy releváns tartalmat, valós információkat kapjon a látogató a keresések alkalmával. A találati oldal helyezéseit az befolyásolja, hogy egy oldal mennyire szól arról a kifejezésről, szóról, amire a keresést végeztük. Ezt egy bonyolult rangsorolási eljárással állapoítja meg a kereső, aminek pontjait üzleti titokként kezeli. Azonban ad ajánlásokat. Aki kersőoptimalizálással foglalkozik, az ezeket az ajánlásokat veszi alapul, illetve azt a szakmai tapasztalatot, ami mögötte áll.
Mivel a pontos rangsorolási szabályokat senki nem ismeri, ezért aki garanciát vállal, az felelőtlenül teszi.

 

Tévhitek a keresőoptimalizálásról ...
  • Ha már van weboldalam, akkor megtettem minden azért, hogy sok látogatóm is legyen.
  • Ha beregisztráltam a keresőkbe a weboldalt, akkor már biztos, hogy szerzek látogatókat is.
  • Ha beírom a kulcsszavakat a meta keywords tag-hoz, akkor ezekre a szavakra biztosan jó helyezést érek el a kereső találati listáin.
  • A keresőoptimalizálás egyedül a webszerkesztő feladata, weboldal tulajdonosként vagy a weboldalért felelő megbízottként egyáltalán nem kell foglalkoznom vele.
  • Ha az emberek cégünk nevére keresnek, akkor megtalálnak honlapunkat, ezért jól állunk a keresőoptimalizálás terén.

 

Látogatottság növelés = keresőoptimalizálás

Amit meg lehet tenni a látogatottság növelése érdekében. Még mielőtt beindítanánk a weboldalt, érdemes a domain nevek között szét nézni. Keresni kell egy olyan szabad domain-nevet, amit még nem használnak és jól leírja a szolgáltatást, vagy tevékenységet. De van egy mégjobb, ha foglalt a domainnév, és az eladó. Az talán a legjobb, ugyanis a google, figyeli a domain regisztrációkat. Minnél régebbi, annál nagyobb pontszámot kap a rangsoroláskor. Ajánlom olvassa el a kapcsolódó cikkeinket, és ne feledje, a keresőoptimalizálás egy folyamat, nem elég egyszer megcsinálni.

Kapcsolódó cikkek:

A google keresőoptimalizálás hoz kapcsolódó oldalai:

A keresőoptimalizálás, az egyetlen olyan eszköz amivel kevés befektetéssel növelni tudja a weboldalának látogatottságát.
 
Hogy növelje oldala értékét a google számára, regisztrálja be az oldalt minél több link ajánló portálon.
 
 

Meteora Linkadatbázis!

HunVista Linktár és Kereső - SEO, keresőmarketing és online marketing webmestereknek

LinkBank

Keresned sem kell!

 

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

POĽOVNÍCKY DENNÍK

Elektronická kniha návštev poľovného revíru

polovnicky-dennik

Poľovnícky denník