polovnicky dennik | Elektronická kniha návštev poľovného revíru

Hálózat építés

 

A számítógép-hálózat egy olyan speciális rendszer, amely a számítógépek egymás közötti kommunikációját biztosítja.

 

Azonban a hálózatépítés fogalma nem merül ki mindig a réz érpáras vezetékes megvalósításban. Napjainkban egyre gyakrabban előfordul, hogy épületen, egy telephelyen belül is sokkal nagyobb adatátvitelre van szükség, és csak üvegszálas hálózat kiépítésére van szükség. Egyre gyakoribb, hogy irodán, telephelyen belül a kollégák mobil munkaállomásokat, adatgyűjtő terminálokat használnak, amelyeknek csatlakozni kell a cég hálózatához, ezért a vezeték nélküli hálózat jelentheti a megoldást.

Látszólag az egész nem tűnik bonyolult dolognak. Vezetékek behúzása, switch beszerelése, néhány kattintással router bekonfigurálása és már készen is van. A valóság azonban ettől jóval bonyolultabb.

számítógépes hálózat, wifi

Szeretné irodájában korszerűsíteni informatikai hálózatát? Jó helyen jár! Vállaljuk számítógépes hálózatok, tervezését, kivitelezését, korszerűsítését, és felújítását. Gondolkodik, mi lenne a legjobb megoldás? Forduljon bátran hozzánk.

Meglévő hálózatát fejleszteni szeretné?

Egy jól muködő, korszerű hálózat segíti Önt, az üzleti céljai elérésében, növeli a belső munkaszervezés hatékonyságát.
Vállalkozása számára lebonyolítjuk az irodai hálózatok kialakítását a tervezéstől a kivitelezésig. Hálózatainkat minden esetben már kipróbált és bevált eszközök, anyagok felhasználásával építjük ki.
Amit mi kínálunk Önnek:
- Passzív hálózati elemek (kábelek, fali csatlakozók) kiválasztása, beszerzése, beépítése,
- Aktív hálózati elemek (hub, switch, analóg, ISDN és bérelt vonali modem, ADSL, ISDN és bérelt vonali router) kiválasztása, beszerzése, telepítése, konfigurálása
- Hálózati elemeinek (hálózati kártya, modem, szoftver meghajtók) kiválasztása, beszerzése, telepítése, konfigurálása
- És nem utolsó sorban, Szakmai hozzáértés

 

be-online az IT hálózatok szakértője


 

Mit nyújt a profi rendszergazda szolgáltatás?

Tudja meg, hogyan működik a profi rendszergazda szolgáltatásunk. Klikk ide.

biztonság
A biztonság nem szerencse kérdése!

IT Biztonság; Az informatikai biztonságot ma már minden szervezet életében átgondoltan és átfogóan kell megtervezni és bevezetni. A folyamatos veszélynek kitett információk és adatok védelme hozzájárul a mindennapos, zavartalan üzemeltetéshez, így a hatékony működéshez.
Manapság meghatározó részt képvisel a vállalatoknál az információs technológia, mely számos módon támadható, így hatékony védelme elengedhetetlen. A számítástechnikai eszközök és rendszerek zavartalan működése támogatja a szervezet céljainak megvalósításást. A BE-ONLINE képzett szakemberei a rendelkezésre álló eszközök segítségével, a kockázatokkal arányosan alakítják ki a Cégének legmegfelelőbb egyéni védelmi rendszert. Átfogó megoldásainkkal és IT biztonsági szolgáltatásainkkal segítünk a fenyegetettséget minimálisra csökkenteni.

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

POĽOVNÍCKY DENNÍK

Elektronická kniha návštev poľovného revíru

polovnicky-dennik

Poľovnícky denník