polovnicky dennik | Elektronická kniha návštev poľovného revíru

Eszközbeszerzés, szakmai tanácsadás

A be-online.sk, nem foglalkozik informatikai eszközök forgalmazásával, kizárólag a szellemi tudásunkkal, szakmai felkészültségünkkel járulunk hozzá cége sikeréhez. Azonban ez nem azt jelenti, hogy partnereink számára nem biztosítunk segítséget, a hibás alkatrészek cseréjében. Mivel számos olyan informatikai kereskedés van jelen az Interneten, melyek áraival nem tudnánk, és nem is szándékozunk versenyre kelni, ezért azt tanácsoljuk ügyfeleinknek, hogy ha tehetik az Interneten rendeljenek meg minden informatikai terméket.

A termék kiválasztásában azonban segítünk, sőt elvárjuk, hogy ügyfeleink kérjék ki véleményünket, egy esetleges új eszköz beszerzése előtt.

Miért is jobb ez igy?

Nem kell attól tartania, hogy olcsóbbat talál. Hiszen ön keresi ki a legolcsóbbat. Mi megmondjuk mi az ami a legjobb lenne a cége számára, és ön megrendeli, mi beüzemeljük. Ha úgy érzi mégis, hogy inkább ránk bízza, akkor mi fogjuk megrendelni, de az Ön címére.

Amennyiben a be-online.sk rendeli a cége számára a szükséges alkatrészt, vagy eszközt, úgy annak aktuális árai alapján a legjobb helyről választjuk ki a szállíót, a http://argep.hu, http://www.depo.hu oldalak segítségével.

 

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

POĽOVNÍCKY DENNÍK

Elektronická kniha návštev poľovného revíru

polovnicky-dennik

Poľovnícky denník