polovnicky dennik | Elektronická kniha návštev poľovného revíru

Copy Right

Copyright – Szerzői Jogok

A BE-ONLINE www.be-online.skoldalán és társoldalain található anyagok, a BE-ONLINE tulajdona. Azok bármilyen formában történő másolása, reprodukálása kizárólag saját használatra engedélyezett, üzleti célokra tilos. Az anyag reprodukálása vagy használata az általános web-böngészésen túl nem engedélyezett.
Az oldal valamely részének saját, nem üzleti célú használata esetén mindenkor szükséges forrásként a BE-ONLINE megjelölése és az oldalra (http://www.be-online.sk) való hivatkozás, feltüntetése.
A www.be-online.sk oldalakon található szövegek, fotók, filmek, rajzok, táblázatok, hangok, adatok azaz a teljes tartalom a szerzői jog védelme alatt állnak, vagy a BE-ONLINE tulajdonát képezik.
A BE-ONLINE és a www.be-online.sk védjegyei, logói nem használhatóak fel a BE-ONLINE jóváhagyása nélkül.
Az oldal egyes részei olyan különleges szerzői jog védelme alatt állnak, melyre az általános szerzői jog nem terjed ki. A különleges szerzői jog az általános szerzői jogokat nem korlátozza, módosítja.

Minden jog fenntarva © BE-ONLINE Copyright 2008

.

 

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

POĽOVNÍCKY DENNÍK

Elektronická kniha návštev poľovného revíru

polovnicky-dennik

Poľovnícky denník