polovnicky dennik | Elektronická kniha návštev poľovného revíru

Bemutatkozó jellegű, web oldalak

Első lehetséges lépés az internetes nyilvánosság előtt.

A bemutatkozó oldalak rövid, általában egy, vagy pár oldalas weboldalak, melyek célja a jelenlét. Általában a cég elérhetőségeit, szolgáltatásának leirását tartalmazza.

Gyakran egyoldalas microsite-ok készülnek egy-egy termék vagy szolgáltatás bemutatására, amikor célzottan a domain név mögött a termék vagy szolgáltatás eladhatóságának növelése, reklámja a cél.

I
lyen pár oldalas bemutató weboldalakt ajánljuk mindazon kedves ügyfeleink részére, akik jelen szeretnének lenni az Internet nagy világában, és szeretnék megosztani elérhetőségüket, és a vállalkozásuk fő profilját a webes közönséggel.

web sablonok, honlap sablonA gyors megjelenéshez számos segítséget tudunk biztosítani. {előre készített weboldal sablolonok segítségével összeállított személyes/céges weboldal feltöltése a tecégneved.be-online.sk aldomainre.}

 

bemutatkozó weboldalHonlap készítés a leggyorsabban, Ön megrendeli, elküldi nekünk az oldal szöveges részét, és mi pár napon belül elkészítjük cége bemutatkozó oldalát, az Ön igényei szerint. Most akár akciósan is!

Ha azonban úgy gondolja, hogy többet szeretne, nem elégszik meg egy sablon oldallal, egyedi igényei merülnek fel, kérje ajánlatunkat.

Úgy gondolja, hogy szeretné átalakítani meglévő weboldal-át? Forduljon bizalommal hozzánk. Mi profi módon megoldjuk.

garancia

Amennyiben, az elkészült weblap az átvételtől számított 3-hónapon belül, egyetlen új ügyfelet sem hozna, a befektetett összeget visszafizetjük!

Az elkészült bemutatkozó weboldal így ajándék lesz az Ön számára.


Tegye meg az első lépést az internetes nyilvánosságra kerülés felé. Ismertesse meg üzletét leendő ügyfeleivel.

Kapcsolódó cikkek:

 

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

POĽOVNÍCKY DENNÍK

Elektronická kniha návštev poľovného revíru

polovnicky-dennik

Poľovnícky denník