polovnicky dennik | Elektronická kniha návštev poľovného revíru

| Bemutatkozó jellegű weboldal |

bemutatkozó weboldal

Szeretne bemutatkozni a nagyvilág előtt?

Az internet egy olyan piactér, ahol leendő ügyfelei, látogatói egyre többször elsőként informálódnak: termékek és szolgáltatások között böngésznek, amikor vásárlásra készülnek. Ezért egy igényes weboldal minden cég életében növekvő presztízst, versenyelőnyt és bővülő ügyfélkört jelent. A látogatóban kialakítja a szimpátiát, mely ösztönzőleg hat az eladásokra, valamint növeli az ismertséget. A jó design illeszkedik cége vagy terméke arculatához, legfontosabb eleme az Ön online megjelenésének.

A bemutatkozó jellegű weboldal csomagunk a következőket tartalmazza;

 

  1. A szükséges tárhelyet
  2. Az előre elkészített webdesignt, megjelenést
  3. Az oldal elkészítését, az Ön által adott szövegtartalommal
  4. 3db e-mail cím-et (100MB-os)
  5. keresőkbe való regisztrációját az oldalnak
  6. alapszintű kereső optimalizálást

 

Válassza ki websablonját, és rendelje meg mielőbb saját céges weblapját!

web sablonok

Miután kiválasztotta a kívánt weboldal sablont, kattintson az Online Megrendelés gombra, és a lehető legtöbb mező kitöltésével adja meg a honlapjának szövegét. A szövegrész nagyon fontos, hiszen ha nem ad meg szöveget, akkor semmit sem ér az egész. A látogatók azt látják az Ön weblapján, ami ott le van írva. A megrendelés leadását követően kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, és megbeszélik a részleteket. A fizetésre, a megrendelés visszaigazolását követően kerülhet sor.

GaranciaAmennyiben az általunk elkészített bemutatkozó oldal az átvételtől számított 3 hónapon belül, egyetlen új ügyfelet sem hoz az Ön számára, úgy abban az esetben visszafizetjük weboldala árát!

 

Szeretné, ha az érdeklődők a bemutatkozó weboldalvállalkozását, cégét bemutató weboldalt pillanatok alatt megtalálnák az interneten? Részletes információkat kaphatnának a cégről és a szolgáltatásokról/termékekről....

 

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

POĽOVNÍCKY DENNÍK

Elektronická kniha návštev poľovného revíru

polovnicky-dennik

Poľovnícky denník

Be-online magazinok

Vicces...

Ha az egér madzagja zavarja a billentyűdet, akkor tedd bátran a monitor talpa alá, az egér vezetéke minden további nélkül ki kell bírja a monitor 20 kilós súlyát!

Biztonsági tippfüzet megrendelése

Biztonságos számítógép-használati tippek!

Most ingyen a tiéd!

Tudd meg mit kell tenned, hogy biztonságban legyél, a számítógép közelében. Ismerd meg milyen veszélyek leselkednek rád az internetezés közben!