polovnicky dennik | Elektronická kniha návštev poľovného revíru

Aktuális állásajánlataink

Ha úgy érzed, szeretnél egy fiatalos, dinamikus csapat tagja lenni, ne habozz! jelentkezz

 

 

Hamarosan induló győri vállalkozásunkhoz keresünk munkatársakat

 

A vállalkozásunk erőssége a rugalmassága, ami a rendkívül rövid határidejű válaszidőt jelenti. A gyorsaság és rugalmasság valamint a precíz pontos munkavégzés alapvetően meghatározza a cégünk arculatát és a keresett kolléga mentalitását.

Büszkeséggel tölt el, hogy ügyfeleink a megbízhatósággal jellemzik munkánkat. De csak úgy tudunk megbízható szolgáltatóként ügyfeleink rendelkezésére állni, ha munkáltatóként ugyanezt az értéket képviseljük. Ezért, minden dolgozónk biztos lehet abban, hogy színvonalas és megbízható munkáját számukra is megfelelő anyagi megbecsüléssel honoráljuk.

Célunk egy fiatalos lendületes és precíz csapat létrehozása, ahol folyamatos képzések révén igyekszünk szakmailag egyedülálló tudással felruházni kollégáinkat. Kizárólag olyan munkavállalókkal építjük a csapatot, akik szeretik az informatikát és értenek is hozzá, egyszóval hobbijuknak tekintik. Munkatársainkra egyaránt jellemző, hogy szeretik a kihívásokat, és nem riadnak meg olyan feladattól melyt még soha nem csináltak.

Jelnlegi állásajánlatunk

-> Rendszergazda

-> Irodavezető - ügyfélszolgálatos

A beérkezett pályázatokat a jelentkezési határidő lejárta után értékeljük, majd a kiválasztott jelölteket telefonon értesítjük és megbeszélünk velük egy időpontot a kiválasztás következő fordulójához, ami tesztírás (szakmai, pszichológiai, stb.), interjú. Ez általában a jelentkezési határidőt követő 1 héten belül megtörténik.

A folyamat általában két-három fordulós és minden forduló értékelésekor a legjobb jelölteket telefonon értesítjük, és hívjuk be a következő személyes találkozóra.

Végül a kiválasztási folyamat utolsó lépéseként a kiválasztott pályázónak, vagy pályázóknak ajánlatot teszünk, illetve az összes jelentkezőnek írásban értesítést küldünk.

 

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

POĽOVNÍCKY DENNÍK

Elektronická kniha návštev poľovného revíru

polovnicky-dennik

Poľovnícky denník