polovnicky dennik | Elektronická kniha návštev poľovného revíru

Webhely biztonsági vizsgálat, - ajánlat kérés

Az ajánlatunkat e-mail üzenetben küldjük meg az Ön számára, az Ön által megadott adatok alapján, ezért kérem minnél pontosabban töltse ki a nyomtatványunkat.
Az ajánlatunkkal egyidőben megküldjük önnek a szerződéstervezetünket, mely az Ön által közölt információk alapján, kerül postázásra.

A szerződést aláírva és postai úton visszajuttatva címünkre, történik a szolgáltatás valós megrendelése.

Az ajánlatkérés nem jár semmiféle kötelezettséggel.

Ajánlat kérő adatai:
Cég adatai

Levelezési címadatok

Mobil fejlesztés

mobil fejlesztésA legdinamikusabban fejlődő informatikai ágazat, a mobil alkalmazások területe. Több milliós felhasználói táborral. Mit jelent ez? Nos ha még nincs mobil alkalmazásod, akkor itt az ideje belevágni a mobil fejlesztésbe. Naponta több millió mobil app-ot töltenek le a felhasználók a régiónkból. Tudod hány millió potenciális ügyfél ez? Ha érdekel a mobil fejlesztés keressd a PlixApp Kft.-t. Ők nagyon otthon vannak a témában.

BE-ONLINE

www.be-online.skÜdvözlöm,
Horváth Zoltán vagyok, a Be-Online vezetője. Ön valószínűleg azért látogatta meg oldalunkat, mert egy olyan informatikai csapatra van szüksége, aki megbízható módon és profi szinten, precízen látja el munkáját az informatika minden területén. Azt kell mondjam; Jó helyen jár!

web sablonok

Állás ajánlat

Rendszergazda Győr

Rendszergazda Győr

PlixApp_200x00

Informatikai és rendszergazdai segítség Győrben. Bízza az informatikai rendszerét a profi rendszergazda, hozzáértésére. Miért fizetne fölöslegesen?

POĽOVNÍCKY DENNÍK

Elektronická kniha návštev poľovného revíru

polovnicky-dennik

Poľovnícky denník